Ohrid Pearl
Суво бело вино со светла лимон-жолта боја. Мирис на јасмин и цвет од цитрус, лимон и јаболко. Цитрусни вкусови на лимон, кора од лимон, јаболко и грејпфру. Средно тело и изразена свежина на лимонада.

Винарија

Monastery Winery

Комбинација со храна:
Вид на вино: Суво бело вино
Температура:
Сорта на грозје: Semillon
Боја: Лимон-жолта
Alcohol Vol: 14 %
Винарија: Monastery Winery

Вкусете ја мијачката традиционална кујна