Розе Вина

Розе Вина

Rosé Sexy

1.590 мкд.

(0,75 L.)
Суво розe вино, розе боја
Темп: 7-10°C Alc. vol: 13.5 %
Храна: салата од свежо овошје

Ana Marija Rosé

1.190 мкд.

(0,75 L.)
Суво розe вино, интензивна розе боја
Темп: 8-10°C Alc. vol: 13.5 %
Храна: десерти, риба, свежи салати, сирење, школки

Wild Rose

800 мкд.

(0,75 L.)
Суво розe вино, розе боја
Alc. vol: 12 %

Alexandria Rose Classic

590 мкд.

(0,75 L.)
Полусуво розе вино, светло розова боја
Темп: 10-12°С
Храна: лесни тестенини, овошни десерти, свежи салати

Мали вина (0,187 L)

Ana Marija Rose

250 мкд.

(0,187 L.)
Суво розe вино, интензивна розе боја
Темп: 8-10°C Alc. vol: 13.5 %
Храна: десерти, риба, свежи салати, сирење, школки

Alexandria Rose Classic

180 мкд.

(0,187 L.)
Полусуво розе вино, светло розова боја
Темп: 10-12°С
Храна: лесни тестенини, овошни десерти, свежи салати