Vranec Late Harvest
Квалитетено слатко црвено вино произведено од сортата Вранец од одбраните гроздови на доцната берба. Вкусот е полн и силен, со мирис на цреша. Пожелно е да се служи на температура од 8-10ºC.

Винарија

Бовин

Комбинација со храна: десерти
Вид на вино: Црвено вино
Температура: 8-10°C
Сорта на грозје: 100% Vranec
Боја: црвено вино
Alcohol Vol:
Винарија: Бовин

Вкусете ја мијачката традиционална кујна