Сместувачки капацитет во куќата

Пребарајте слободна одаја

Етно ресторанот Куќа на Мијаците располага со четири сместувачки одаи уредени со автентичен мијачки стил. Сите четири соби се со различен стил и со прекрасен поглед кон реката Радика. Над неа се издига планината Дешат со нејзинините врвови Крчин и Веливар во чии пазуви се наоѓаат Дуфските водопади.

Собите се опремени со сопствена бања, бесплатен паркинг, High-speed Wi-Fi со вклучен појадок.

Еxtra-large double bed

Suitable for couple

Двокреветна соба погодна за брачен пар со приватна бања скриена во пазувите на планината Бистра под Бигорскиот Манастир.

Еxtra-large double bed + single bed

Suitable for a family

Трокреветна соба погодна за фамилија со приватна бања, со поглед кон врвовите на Дешат планина, Крчин и помалите врвови како и пазувите на водопадите Дуф.

Еxtra-large double bed

Great for business trip

Двокреветна соба погодна за брачен пар со приватна бања со поглед кон врвот Крчин и помалите врвови на планита Дешат, како и поглед кон реката Радика.

Еxtra-large double bed + single bed

Suitable for a family

Трокреветна соба погодна за фамилија со приватна бања, со првичен поглед кон реката Радика и кон врвовите на Дешат планина – Крчин и помалите врвови како и пазувите на водопадите Дуф.

Етно ресторанот Куќа на Мијаците располага со четири сместувачки одаи уредени со автентичен мијачки стил. Сите четири соби се со различен стил и со прекрасен поглед кон реката Радика. Над неа се издига планината Дешат со нејзинините врвови Крчин и Веливар во чии пазуви се наоѓаат Дуфските водопади.

Собите се опремени со сопствена бања, бесплатен паркинг, High-speed Wi-Fi со вклучен појадок.

Еxtra-large double bed

Suitable for couple

Двокреветна соба погодна за брачен пар со приватна бања скриена во пазувите на планината Бистра под Бигорскиот Манастир.

Еxtra-large double bed + single bed

Suitable for a family

Трокреветна соба погодна за фамилија со приватна бања, со поглед кон врвовите на Дешат планина, Крчин и помалите врвови како и пазувите на водопадите Дуф.

Еxtra-large double bed

Great for business trip

Двокреветна соба погодна за брачен пар со приватна бања со поглед кон врвот Крчин и помалите врвови на планита Дешат, како и поглед кон реката Радика.

Еxtra-large double bed + single bed

Suitable for a family

Трокреветна соба погодна за фамилија со приватна бања, со првичен поглед кон реката Радика и кон врвовите на Дешат планина – Крчин и помалите врвови како и пазувите на водопадите Дуф.