New Choice
Суво бело вино со светла сламеста боја. Цветни мириси испреплетени со ароми на јоболко и праска. Лесно тело со цветни и овошни вкусови проследени со свежина на завршетокот.

Винарија

Monastery Winery

Комбинација со храна:
Вид на вино: Суво бело вино
Температура:
Сорта на грозје: New Choice
Боја: светла сламеста
Alcohol Vol: 12.5 %
Винарија: Monastery Winery

Вкусете ја мијачката традиционална кујна