King David
Суво црвено вино со интезивна рубин-црвена боја со виолетови тонови. Комплексни овошни тонови на црвено зрнесто овошје и овошни џемови во комбинација на капина и печено зрно кафе. Има полн вкус, совршено избалансиран, со одлична структура и длабоки долготрајни овошни ноти, ноти на кафе и ванила.

Винарија

Monastery Winery

Комбинација со храна:
Вид на вино: Црвено вино
Температура:
Сорта на грозје: Vranec
Боја: интезивна рубин-црвена
Alcohol Vol: 15 %
Винарија: Monastery Winery

Вкусете ја мијачката традиционална кујна