Мезе

Мезе

bg05

Мавровски чипс од суви пиперки

250 мкд.

Селечки пиперки во фурна

Селечки пиперки во фурна

печена пиперка, кајмак, лук

260 мкд.

Реканско макало

Реканско макало

компир, сува пиперка, праз и лук

200 мкд.

bg05

Папрадишко макало

праз, маслинки

120 мкд.

bg05

Ехлоечки патлиџан

печен модар домат со путер, биено сирење, домат

200 мкд.

Рекански таратур

Рекански таратур

кисело млеко, павлака, краставица, сирење, лук, ореви

160 мкд.

bg05

Урнебес

урда, ајвар, семиња

200 мкд.

bg05

Галички кајмак

150 мкд.

bg05

Овчо сирење

120 мкд.

bg05

Овчи кашкавал

260 мкд.

Loading...