Кафе и Чај

Кафе и Чај

Еспресо

60 мкд.

Макијато мало

70 мкд.

Макијато големо

80 мкд.

Капучино

100 мкд.

Nescafé

100 мкд.

Цариградско кафе со локум

100 мкд.

Топло чоколадо

100 мкд.

Чај

50 мкд.