Безалкохолни Пијалоци

Безалкохолни Пијалоци

Coca Cola

90 мкд. (0.25 L.)

Coca-Cola Zero

90 мкд. (0.25 L.)

Fanta

90 мкд. (0.25 L.)

Sprite

90 мкд. (0.25 L.)

Schweppes

90 мкд. (0.25 L.)

Tonic

90 мкд. (0.25 L.)

Pepsi

80 мкд. (0.25 L.)

Mirinda

70 мкд. (0.25 L.)

Газоза

70 мкд. (0.25 L.)

Cevitana

60 мкд. (0.25 L.)

Cevitana/Cedevita

60 мкд. (0.25 L.)

Rauch Леден Чај

110 мкд. (0.33 L.)

Bravo Овошен Сок

110 мкд. (0.25 L.)

Природен Цеден Сок

150 мкд. (0.25 L.)