Топли предјадења

Топли предјадења

Пченкарна мазница - качамак со сирење

Пченкарна мазница - качамак

со сирење и кисело млеко

250 мкд.

Пченкарна мазница - качамак со сирење

Пченкарна мазница - качамак

со цврчки

270 мкд.

Пита Сарајлија со сирење

Пита сарајлија

со спанаќ и сирење

200 мкд.

Пита Сарајлија со сирење

Пита сарајлија

со сирење

200 мкд.

Пита Сарајлија со сирење

Пита сарајлија

со праз

200 мкд.

bg05

Сирење на скара

биено сирење, мед, жалфија

220 мкд.

Вргањ на скара

Вргањ на скара

500 мкд.

Сарма во лозов лист

Сарма во лозов лист

лозов лист, мелено месо, ориз

250 мкд.

Посна сарма во зелка

Посна сарма во зелка

кисела зелка, ориз, праз, кромид, модар домат

250 мкд.

Loading...