Јадења на скара

Јадења на скара

Плескавица

(мелено месо, кромид)

290 мкд.
(0,25 kg.)

Тресонечка плескавица

(мелено месо, кашкавал)

320 мкд.
(0,3 kg.)

Мијачка плескавица

(мелено месо, кашкавал, пиперка, сланина)

350 мкд.
(0,3 kg.)

Орешко секирче

(свинско ребро со кременадла)

550 мкд.
(0,4 kg.)

Комитска сабја

(свинско филе, телешки бифтек, пилешки стек)

650 мкд.
(0,3 kg.)

Зобанче

(телешко филе)

1.350 мкд.
(0,3 kg.)

Колбас

240 мкд.
(0,2 kg.)

Пилешки стек

280 мкд.
(0,25 kg.)