Даски

Даски

bg05

Мезе даска

бакардан со цврчки, ајвар, пинџур, грав, макало со праз, пита, пиперки туршија со павлака

590 мкд.

bg05

Лазаровска даска

димен свински бут, сланина, печеница и врат, кајмак, цврчки, овчи кашкавал, овчо сирење, биено сирење

800 мкд.

Loading...