blank

Дали сте знаеле дека етно ресторанот “Куќа на мијаците” своите приходи ги пренасочува за социјално загрозени семејства?!

мај 17, 2021

Дали сте знаеле дека етно ресторанот “Куќа на Мијаците” своите приходи ги пренасочува за социјално загрозени семејства, социјализација и лекување на децата зависници што престојуваат Бигорскиот манастир, згрижување на бездомници, грижа на лица отфрлени од општеството и изградба на манастирите и црквите во Мијачкиот регион? Секогаш кога вие ќе одлучите вашиот ручек да го поминете во овој етно ресторан со превкусна мијачка храна вие лекувате болен, згрижувате бездомник, помагате на социјално загрижени семејства и ги градите нашите цркви и манастири во Мијачкиот регион.

Актуелно
blank

Дали сте слушнале за „Куќата на Мијаците“ каде можете да спиете?

blank

Етно ресторан Куќа на Мијаците

blank

Во мијачки носии на традиционална венчавка, Никола и Рената помеѓу сегашноста и минатото

blank

BOOKING.COM СО НАГРАДА ЗА „КУЌАТА НА МИЈАЦИТЕ“: Eтно-ресторанот „Куќа на Мијаците” награден со високо прзнание од Booking.com

Резервирајте Мијачка одаја

Required fields are followed by *

Поврзани настани
Тајната на Мијаците

Тајната на Мијаците

Лазоровско телешко

Лазоровско телешко

Печалбарско

Печалбарско

Селечки пиперки во фурна

Селечки пиперки во фурна

Сарма во лозов лист

Сарма во лозов лист

Селото Битуше
До селото Битуше се пристигнува по тесен и стрмен планински пат, кој поминува низ Ростуше. А на неколку...
Дебарски Бањи
Бог ги благословил термо-минералните води на Дебарски Бањи и им подарил оптимална температура како и...
Селото Гари
Селото Гари e мијачко село во, во околината на градот Дебар.Селото е сместено на падините на планината...
Loading...