Две ноќевања

+ Гратис вечера

...есенски денови во Мијачкиот крај

Поминете ги овие прекрасни есенски денови во посета на прекрасите места и убавините во Мијачкиот крај. Уживајте во дводневен престој со гратис вечера од ризницата на Мијачките специјалитети.

Уивајте во прекрасниот етно-музеј ресторан Куќа на Мијаците. Со поглед кон врвот Крчин, реката Радика, планините Кораб и Бистра. Посетата на илјадагодишниот Бигорски манастир. Водопадитите на Дуф, пештерата Алилица, мостот Еленски скок.

  • промоцијата важи сè до 20 декември, 2022
  • промоцијата се однесува на резервации направени за престој од две вечери.
  • промоцијата важи само за резервации направени преку веб сајтот на Мијаците или со дриректно закажување.
  • не важи промоцијата за резервации закажани преку Booking.com.