Есенски попуст

-15%

попуст на ноќевање во
двокреветна соба, трокреветна соба
со појадок

Соба Бигорски

Двокреветна соба погодна за брачен пар со приватна бања, скриена во пазувите на планината Бистра под Бигорскиот Манастир.

Соба Дуф

Трокреветна соба погодна за фамилија со приватна бања, со поглед кон врвовите на Дешат планина – Крчин и помалите врвови како и пазувите на водопадите Дуф.

Соба Крчин

Двокреветна соба погодна за брачен пар со приватна бања со поглед кон врвот Крчин и помалите врвови на планита Дешат, како и поглед кон реката Радика.

Соба Радика

Трокреветна соба погодна за фамилија со приватна бања, со првичен поглед кон реката Радика и кон врвовите на Дешат планина – Крчин и помалите врвови како и пазувите на водопадите Дуф.

*Ископирајте го кодот за периодот за којшто сакате да ја направите Вашата резервација и пребарајте за слободни соби.

23 - 27 ОКТ.
COPIED
WEEK01OCT22 COPIED
31 окт. - 04 ноем.
COPIED
WEEK01NOE22 COPIED
06 - 10 ноем.
COPIED
WEEK02NOE22 COPIED
13 - 17 ноем.
COPIED
WEEK03NOE22 COPIED
20 - 24 ноем.
COPIED
WEEK04NOE22 COPIED
27 ноем. - 01 дек.
COPIED
WEEK05NOE22 COPIED
04 - 08 дек.
COPIED
WEEK06NOE22 COPIED
11 - 15 дек.
COPIED
WEEK07NOE22 COPIED

15% попуст на престој во етно-ресторанот Куќа на Мијаците за период на резервација од недела до петок.

Од календарот за резервација на престој, пребарајте слободна соба и во формата за податоци внесете го кодот од купонот за да го искористите попустот. Доколку купонот е валиден за тој период, ќе добиете намалување на цената при резервацијата.

Ноќевање со

Доручек

Уживајте во есенските денови

Ќаин мерак

Нешто што мора да го вкусите…

Вкусот на

Цариградско кафе

Уживајте во есенските денови

  • купонот важи се до 15 декември, 2022
  • важат сите резервации направени со одјавување до 16 декември.
  • купонот се однесува само на овој пакет.
  • не е дозволено комбинација на купони за намалување на услугите.
  • промоцијата важи само за резервации направени преку веб сајтот на Мијаците или со дриректно закажување.
  • не важи промоцијата за резервации закажани преку Booking.com.

Други промоции