Ноќевање 2+1 гратис

Добијте гратис ноќевање со вклучен појадок во една од прекрасните одаи на Мијачката Куќа, во Реканскиот регион на националниот парк Маврово.
Се што треба да направите е да резервирате две вечери од календарот за резервација на престој, да одберете слободна соба и во формата за податоци да го внесете кодот од купонот во соодветното поле.

  • промоцијата е активна до 10 декември, 2022
  • важат сите резервации направени со одјавување најдоцна до 17 декември.
  • купонот се однесува само на овој пакет.
  • не е дозволено комбинација на купони за намалување на услугите.
  • промоцијата важи само за резервации направени преку веб сајтот на Мијаците или со дриректно закажување.
  • не важи промоцијата за резервации закажани преку Booking.com.
Copy Coupon
COPIED
FNKMDEC22 COPIED

*Кликнете на кодот за да го копирате, потоа пребарајте слободни соби.

Соба Бигорски

Двокреветна соба погодна за брачен пар со приватна бања, скриена во пазувите на планината Бистра под Бигорскиот Манастир.

Соба Дуф

Трокреветна соба погодна за фамилија со приватна бања, со поглед кон врвовите на Дешат планина – Крчин и помалите врвови како и пазувите на водопадите Дуф.

Соба Крчин

Двокреветна соба погодна за брачен пар со приватна бања со поглед кон врвот Крчин и помалите врвови на планита Дешат, како и поглед кон реката Радика.

Соба Радика

Трокреветна соба погодна за фамилија со приватна бања, со првичен поглед кон реката Радика и кон врвовите на Дешат планина – Крчин и помалите врвови како и пазувите на водопадите Дуф.

Други промоции