Соба Радика – трокреветна

Трокреветна соба погодна за фамилија со приватна бања, со првичен поглед кон реката Радика и кон врвовите на Дешат планина – Крчин и помалите врвови како и пазувите на водопадите Дуф.

4.600 мкд.

Еxtra-large double bed + single bed

Free High Speed Wi-Fi

Free parking place

Free for children

Mountain view

Private bathroom

24-hour front desk

Restaurant

Coffee bar

Suitable for a family

Трокреветна соба погодна за фамилија со приватна бања, со првичен поглед кон реката Радика и кон врвовите на Дешат планина – Крчин и помалите врвови како и пазувите на водопадите Дуф.

Цена: 4.600 ден. за една ноќ

Required fields are followed by *Reserve of 1 available accommodations.

Соба Крчин - двокреветна is available for selected dates.

Prices start at:

Можете да не контактирате дирекнто за резервација на мијачка одаја.

Booking.com

If you want, you can make online reservation via Booking.com service.

Living Area Amenities

Bathroom facilities

Bedroom facilities

Food & Drink

Safety & security

Outdoors

Activities

View

River View, Landmark view, Mountain view

General facilities

Languages spoken

Pets

Погледнете други одаи

Природни убавини

Манастирите Бигорски и Рајчица

Планините Кораб и Бистра

Врв Крчин

Ски центар Маврово

Мавровското и Дебарското езеро

Водопадот Дуф и реката Радика

9.3

Guest Review Awards

9.3

Top location

4.7

Google rates

4.5

TripAdvisor

5

Facebook rates