Гостински Палат

Оддалеченост: 0.900 км.

Достапност: Достапно со кола, Достапно пеш

Време со кола: 3 min

Време пеш: 15 min

advanced divider

Архитектонски подобен и целосно во духот на мијачката градителска традиција во непосредна близина на Бигорскиот Манастир е изграден Гостински Палат. Ова велелепно здание го збогатува сместувачкиот капацитет на Мијачкиот крај со 70 легла и секоја соба нуди прекрасни погледи кон мавровските планини. Тука те пречекува една аристократска припадност на 18 век, грандиозна во секој поглед а на некој смирен начин те спојува со природата што те обиколува. Не изостанува мијачката култура во ниеден детал туку автентично ја претставува во целиот свој сјај.

Други културни наследства
Промоции
Гратис вечера за 2 ноќевања во Куќа на Мијаците
15% попуст за ноќевање во Куќа на Мијаците
Ноќевање 2+1 гратис во етно-ресторан Куќа на Мијаците

Гратис вечера за 2 ноќевања во Куќа на Мијаците

Поминете ги овие прекрасни есенски денови во...

15% попуст за ноќевање во Куќа на Мијаците

20% намаление на престој во етно-ресторанот Куќа...

Ноќевање 2+1 гратис во етно-ресторан Куќа на Мијаците

Добијте гратис спиење во една од прекрасните...
Резервирајте во Мијачките одаи
Соба Радика – трокреветна
Соба Крчин – двокреветна
Соба Дуф – трокреветна
Соба Бигорски – двокреветна

Трокреветна соба погодна за фамилија со приватна бања, со првичен поглед кон реката Радика и кон врвовите на Дешат планина – Крчин и помалите врвови како и пазувите на водопадите Дуф.

Двокреветна соба погодна за брачен пар со приватна бања со поглед кон врвот Крчин и помалите врвови на планита Дешат, како и поглед кон реката Радика.

Трокреветна соба погодна за фамилија со приватна бања, со поглед кон врвовите на Дешат планина, Крчин и помалите врвови како и пазувите на водопадите Дуф.

Двокреветна соба погодна за брачен пар со приватна бања скриена во пазувите на планината Бистра под Бигорскиот Манастир.