ТВ спомен за Куќата на Мијаците која е посветена на македонската мијачка култура

септември 25, 2016

Гостување на Марија Саздева во емисијата „Здраво Македонијо“ во кое ги запознава гледачите со архитектурата, традицијата, културата и мијачката кујна по повод отворањето на новиот етно-ресторан „Куќа на Мијаците“

Резервирајте Мијачка одаја

Required fields are followed by *Поврзани настани