img

Резервирајте го

Вашиот настан

Обезбедете простор и време за Вашето вонвремено задоволство:

резервирајте преку телефон

Направете ја Вашата резервација на овој телефонски број:

+389 070/378-333

резервирајте преку е-маил

Направете ја Вашата резервација на оваа е-маил адреса:

contact@kukjanamijacite.com

резервирајте маса

Поради големиот број на луѓе кои што сакаат да не посетат ви препорачуваме претходно да си направите резервација

Каде се

наоѓаме