img

Тајната на

Мијаците

Нашето мени

препорачуваме

img
Цариградско кафе

img
Мијачка салата

img
Манастирски леб

img
Комитска сабја

img
Пченкарна мазница - бакрдан

img
Тајната на Мијаците

img
Галички смок

img
Ќаин мерак

img

Мијачко мени

совршен вкус

Македонска
Мијачка
Шопска
Салата на Ќесарот
Грчка салата
Овчарска
Мешана
Наша салата
Рекански таратур
Реканско макало
Tопено сирење во тава
Галичка даска
Биено сирење
Лазоровска даска
Пченкарна мазница - бакрдан
Реканска даска
Пита сарајлија
Похувана даска
Пченкарна тупана
Плескавица
Увијач свински
Мијачка плескавица
Увијач пилешки
Тресонечка плескавица
Ребро
Вешалица
Пилешки стек
Кременадла
Колбас
Осојско ќофте
Галички смок
Мелничански ќебап
Ребро во фурна
Комитска сабја
Телешко филе
Ростушка тава
Телешки бифтек
Тајната на Мијаците
Телешка шницла
Свинско филе со млечен крем
Лазоровско телешко
Печалбарско
Велебрдски компир во фолија
Палачинка
Печено јаболко
Реканска алва
Манастирско трилече
Битушка раванија
Ќаин мерак
Лазоровска баклава